لــوکس کـــده


لــوکس کـــده

Main My profile designer
در باره ي ما

به لــوکس کده خوش آمدید همانطور که می دانید این وبلاگ برای افراد لوکس ساخته شده است یکی از افراد لوکس خود شما هستید!!!دوستان و خوانندگان وبلاگ "لوکس کده"لطفا پس از خواندن مطالب و یا مشاهده ی عکس های وبلاگ نظر هم بدهید .اگر دوست دارید هر روز بهترین عکس ها و مطالب این وبلاگ برایتان ارسال شود در خبرنامه ثبت نام کنید.درج مطالب و تصاویر این وبلاگ در وب و نشریات دیگر تنها با درج منبع و لینک مجاز است.
پيوند روزانه
کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
الوقلیون
:: تمام پيوندها ::
جستجو در لوكس كده
"لطفا از کلمات کليدى براى جستجو استفاده کنيد !!!


طراح قالب

Www.loxkadeh.LoxBlog.Com
غذاهای مسمومی که شبانه روز می‌بلعیم

سموم شيميايي 
 

 

 

 

اگر جانوری که این سموم در بدنش موجود است توسط جانور بزرگ‌تری که توانایی حفظ این سم را دارد خورده شود، مقدار سم در بدن این موجود زنده از مقدار آن در آب محل زندگی، بیشتر خواهد شد. این حد، برای ماهی‌ها ممکن است صدها تا هزاران برابر بیشتر از مقدار موجود در آب برای همان سم باشد

سایت گروه مجلات همشهری -مهدی میرزایی-به گزارش لوكس كده: در جهانی که با کمبود منابع غذایی مواجه است و مردمان بسیاری از گرسنگی رنج می‌برند، دیگر کشاورزی به روش سنتی و فقط به‌عنوان شغلی برای امرارمعاش تنها یک خانواده کارایی‌اش را از دست داده ‌است. ماجرای «تامین غذا» نگاه تازه‌ای به کشاورزی می‌طلبد. پرورش گیاهان زراعی و باغی امروزه یک فعالیت مهم و گسترده تولیدی است. در این کار، ضرورت افزایش محصول اهمیت پیدا می‌کند. کشاورزی مدرن باید بتواند محصولات خود را از خطر نابودی حفظ کند تا غذای میلیون‌ها گرسنه را درسراسر جهان تأمین کند. اما برای حفظ محصولات کشاورزی از گزند آفات در مزارع و انبارها، مقادیر زیادی آفت‌کش مصرف می‌شود که این سموم علاوه بر آلودگی‌های زیست‌محیطی از جمله آلودگی منابع آب و خاک، سلامت مصرف‌کنندگان را به‌دلیل اثرات باقیمانده درمواد غذایی با منشا گیاهی، تهدید می‌کند. با دانستنیها همراه باشید تا با این اثرات زیانبار بیشتر آشنا شویم.
 

سموم شیمیایی (آفت‌کش‌ها، قارچ‌کش‌ها و علف‌کش‌ها) موادی هستند که برای پیشگیری، نابودی یا دفع آفات (مثل حشرات و نرم‌تنان زیان‌آور)، بیماری‌های گیاهی و علف‌های هرز مصرف می‌شوند. مواد موثر سموم متنوع بوده و آنها را بر اساس نوع مواد موثره طبقه‌بندی می‌کنند که به عنوان مثال می‌توان به سموم آلی کلردار(ارگانوکلره)، فسفردار (ارگانو فسفره) و یا کاربامات‌ها اشاره کرد. این‌گونه سموم، در آزمایشگاه تولید می‌شوند و به دلیل پایداری درمحیط، به شدت محیط‌زیست را آلوده می‌کنند. به این نوع سموم، سنتتیک می‌گویند. اما گروه‌های دیگری از سموم که طبیعی هستند، سمیت کمتری در مقایسه با گروه قبلی دارند. این گروه از موادی تشکیل شده که منشأ گیاهی دارند. همچنین گروه دیگری از سموم که به نام حشره‌کش‌های میکروبی خوانده می‌شوند و به صورت تجاری برای مبارزه با لارو و نوزاد آفات به فروش می‌رسد خطرات سموم سنتتیک را در پی ندارند. استفاده از این‌گونه مواد، بهترین راه جلوگیری از آلودگی محیط‌زیست است.
 

 

 راه‌های ورود آفت‌کش‌ها به محیط‌زیست


محیط‌زیست از اجزای زنده و غیرزنده تشکیل شده ‌است. اجزای زنده همان موجودات زنده (ارگانیسم‌ها) هستند که با هم و با بخش غیرزنده در تقابل‌اند و اجزای غیرزنده شامل آب، هوا، غذا و مکان زیست و تقابل ارگانیسم‌ها با خود و محیط‌شان است. آلودگی شیمیایی محیط‌زیست معمولا از طریق آب، هوا و خاک صورت می‌گیرد. آفت‌کش‌ها یا از طریق تبخیر و یا مستقیما از طریق هوا وارد اتمسفر می‌شوند. آب‌های سطحی، پساب‌های صنعتی و شهری و کاربرد مستقیم آفت‌کش‌ها برای کنترل آفات آبزی، از راه‌های ورود سموم به منابع آبی است. خاک نیز از طریق گیاهان تیمار شده با سموم، باران، دفن غیر اصولی ظروف خالی سم و همین‌طور استفاده مستقیم آنها روی خاک برای کنترل آفات خاکزی، آلوده می‌شود.
اما درباره اثرات باقیمانده سموم در غذا، موضوع جالب‌تر می‌شود. امنیت غذایی یکی از مسائل مهم انسان امروز است. به موازات این مساله، موضوع سلامت غذا هم مورد توجه مصرف‌کنندگان محصولات کشاورزی قرار گرفته است. با توجه به جمعیت روبه‌رشد جهان و کمبود منابع غذایی و نیاز به تأمین غذا برای ساکنان گرسنه زمین، حفاظت از تولیدات کشاورزی دربرابر نابودی در اثر خسارات خشکسالی و همین‌طور آفات و بیماری‌ها بیش ‌از پیش ضروری به‌نظر می‌رسد. اما این افزایش تولید برای ما هزینه‌های بسیاری سوای هزینه‌های اقتصادی داشته‌است. زارعین در همه جای دنیا برای مبارزه با عوامل زنده کاهش تولید (آفات و بیماری‌ها)، ناچارند به انواع مواد شیمیایی آفت‌زدا روی آورند. این سموم نه تنها روی سطح محصولات می‌ماند، بلکه به داخل بافت میوه‌ها، سبزی‌ها و حتی دانه‌های غلات نفوذکرده و در آن باقی می‌مانند. هر چند شستن میوه یا گرفتن پوست آنها می‌تواند در کاهش آلودگی‌های سطحی موثر باشد اما زدودن آفت‌کش‌هایی که به بافت میوه نفوذ کرده‌اند تقریبا غیرممکن است.

 

 

 انباشت زیستی


ورود سم از طریق گیاه به بدن حیوانات اهلی که گوشت و شیر آنها مورد استفاده انسان قرار می‌گیرد نیز از راه‌های آلوده‌شدن به سموم است؛ مثلا تجمع سموم بسیار نامحلول در آب مانند سم کلران که در ارگانیسم‌ها باقی می‌ماند و با گذشت زمان مقدار آن افزایش می‌یابد. اگر جانوری که این سموم در بدنش موجود است توسط جانور بزرگ‌تری که توانایی حفظ این سم را دارد خورده شود، مقدار سم در بدن این موجود زنده از مقدار آن در آب محل زندگی، بیشتر خواهد شد. این حد، برای ماهی‌ها ممکن است صدها تا هزاران برابر بیشتر از مقدار موجود در آب برای همان سم باشد. این تجمع به نام انباشت زیستی نامیده می‌شود. انسان‌ها در انتهای زنجیره غذایی در طبیعت هستند و به‌سبب خوردن غذاهایی با منشا حیوانی و گیاهی که حاوی سموم و مواد آلی شیمیایی هستند، این مواد در بدنشان تجمع پیدا کرده و بنابراین در معرض مقادیر بالای سم خواهند بود.

 

 دوام آفت‌کش‌ها


امروزه آفت‌کش‌ها با حجم وسیعی در مراحل تولید مواد غذایی با منشأ گیاهی به‌کار می‌روند. کلمه آفت‌کش در این نوشتار، یک اصطلاح عمومی است و شامل حشره‌کش‌ها، قارچ‌کش‌ها، علف‌کش‌ها و... می‌شود. محصولات تیمار شده با این مواد مقادیری پس‌مانده دارند. این مواد شیمیایی، حتی در محصولات فراوری شده مانند آب‌سیب یا رب گوجه‌فرنگی نیز کشف شده‌اند. اکثر آفت‌کش‌ها ثبات زیادی دارند و با داشتن ترکیبات شیمیایی پیچیده، به آسانی در طبیعت تجزیه نمی‌شوند. بنابراین ضمن تاثیر روی آفات گیاهی، آلودگی محیط‌زیست و تولیدات کشاورزی را نیز در پی دارند. ترکیبات سمی با دوامی مثل د.د.ت یا لیندین، در خاک، آب، هوا، چربی انسان‌ها و حیوانات قابل مشاهده هستند. همچنین باقیمانده سموم در میوه‌ها، سبزی‌ها، گوشت، شیر، آب آلوده و... در مدت طولانی موجب مسمومیت مزمن انسان و حیوانات می‌شوند. این مسمومیت در اثر مصرف مقادیر جزئی، اما متوالی پس مانده‌های آفت‌کش‌ها در مواد غذایی است. اکثر مواد شیمیایی آفت‌زدا سرطان‌زا بوده و وجود انواع سرطان‌ها در جوامع امروز زنگ خطر را برای کاهش پس‌مانده‌های سموم در مواد غذایی به صدا در آورده است. شاید تعجب کنید اگر بشنوید در اروپا میوه‌های سمپاشی نشده حتی باوجود داشتن آثار آفت‌زدگی، گران‌تر هستند.

 

 اقدام آگاهانه


خوشبختانه امروزه با افزایش آگاهی‌های عمومی، اکثر مردم از زیان‌های ناشی از مصرف سموم آگاه هستند. ولی در عمل، گاهی چنان وقت برای نجات یک گیاه یا یک محصول تنگ می‌شود که حتی انسان آگاه به مضرات آفت‌کش‌ها، ناچار می‌شود از این سموم استفاده کند. در این گونه مواقع باید با رعایت نکاتی از خطرات زیست محیطی سموم تا حد ممکن کاست.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







نوشته شده توسط میلاد | لينک ثابت |شنبه 25 تير 1390برچسب:" غذاهای مسمومی که شبانه روز می‌بلعیم ,غذاهای مسموم,مجله دانستنيها,دانستنيها,مطالب دانستنيها,آفت",|


آخرين مطالب لوكس كده
روش کنار آمدن با کابوس های شبانه کودکان خردسال
لوكس كده:بزرگترین حمله سایبری تاریخ، به وزارت دفاع آمریکا+ عکس
تبريك نيمه شعبان
غذاهای مسمومی که شبانه روز می‌بلعیم
لوكس كده:دنياى وب در 60 ثانيه
لوكس كده:مقایسه لپ تاپ با کامپیوتر رومیزی
افزایش سرعت بارگزاری صفحات php و html با چند تکنیک ساده
اتحاد مایکروسافت و بایدو علیه گوگل!
‏‏چطور از دست خستگی چشم جلوی کامپیوتر خلاص شویم؟
داستان فرشته بیکار
سرگذشت جالب یک لغت
چرا به راحتی دروغ می گوییم؟
آیا انسان ها شبیه بار الکتریکی اند ...؟
انسان 100 واتی ...!!!
به یاد دبستان ... !
الکترومغناطیس محمود دیانی
کتاب خانه ی مان هم راه اندازی شد ...!
مکانیک مورین
این ها اژدها بودند ... !
اندر احوالات نمایشگاه بین المللی کتاب ...!
شب یوری ...!
خواص تمشک
چگونه سنگ های معدنی را درخشان کنیم؟
همه چیز در مورد رشد قدی
با یك كلمه فشارهای روحی را كاهش دهید
روش پیشگیری از سکته مغزی
همیشه خودش را اول می بیند!
7 مراقبت‌ از كودكان در پارك
روش جلوگیری از دروغ گفتن کودکان
آندره توپولف؛دشمن خلق- قهرمان خلق


موضوعات
اخبار های سایت عکس عکس های بازیگران مرد ایرانی عکس های بازیگران زن ایرانی عکس های بازیگران مرد خارجی عکس های بازیگران زن خارجی عکس های ایرانی عکس های کودکان عکس های علمی عکس های عاشقانه عکس های طبیعت عکس های ورزشی عکس های ترسناک عکس های هواپیما عکس های هوافضا عکس های نجوم عکس های ماشین عکس های طنز مطالب مطالب علمی مطالب قرآنی مطالب تکنولوژی و فناوری مطالب سلامت مطالب مذهبی مطالب تخصصی مطالب دیگر... مقالات مقالات قرآنی مقالات خودرو مقالات علمی مقالات وبلاگ نویسی مقالات تخصصی دیگر مقالات ... دانلود دانلود نرم افزار دانلود نرم افزار کاربردی مالتی مدیا امنیتی گرافیکی شبکه ارتباطات آموزشی توسعه وب وبلاگ موبایل بازی تــم برنامـــه کتاب الکترونیکی تفریحی داستان اس ام اس کدآهنگ پیشواز وبلاگ قالب وبلاگ افزایش بازدیدوبلاگ افزایش پیچ رنک وبلاگ مسابقات وبلاگی وبلاگ نویسی اخبار قرآن اطلاعات عمومی ویژه نامه تلویزیون مطالب فقط برای کاربران سایت
لينك هاى لوكس

پرتال اخبار و سرگرمی | فانتزی . کام تاپ پاتوق پایگاه خبری هواداران چلسی برترین وبلاگ دانلود @ بزرگترین سایــــت دانلود @ FOCUS اینتردانلود رئال مادرید سایت علمی نخبگان جوان Theinspireproject کیت اگزوز زنون قوی چراغ لیزری دوچرخه

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان لــوکس کـــده۱۳+،مطالب علمى،موفقيت،نجوم و هوفضا،فناورى،عكس،دانلود،قالب،اخبار و کدهای جاوا و آدرس loxkadeh.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

قوى ترين سرور ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

آرشيو داغ لوكس كده
تير 1390
نويسندگان
نويسندگان لوكس كده :
میلاد
آمار لوكس كده
كاربران آنلاينت: كاربر
تعداد بازديدها:
RSS
لوگوى دوستان
<div style= abzarak.com"
کد جاوا

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 39
بازدید ماه : 1151
بازدید کل : 74357
تعداد مطالب : 116
تعداد نظرات : 8
تعداد آنلاین : 1


تماس با ما